MTZ, BELARUS TRAKTORRA UTÓLAGOS KLÍMA BESZERELÉSE

MTZ traktor klíma

Cégünk elsők között kezdte meg az MTZ traktorok klimatizálását.

A magyar mezőgazdaság leggyakoribb erőgépe az MTZ traktor különböző típusai. A mezőgazdasági munka sose tartozott a könnyen végezhetők közé, az MTZ traktor viszont klíma nélküli kabinjával a nyári munkavégzést még nehezebbé tette.

Cégünk elsők között mérte fel ennek az igényét és kezdte meg ezen erőgépek klimatizálását.

Ezen több éves tapasztalatot szeretnénk az Ön figyelmébe is ajánlani.

A beszerelést általában a vevő telephelyére kiszállva végezzük el, jól felszerelt szervizautónkkal és felkészült szakember gárdánkkal.

A gépet mindig beüzemelve a szükséges dokumentumokat biztosítva adjuk át. Minden beépítésünkre 1 év garanciát vállalunk.

MTZ 920.3 klíma beszerelése

A beépített klíma nem igényel több karbantartást mint egy hagyományos klíma, azonban a mezőgazdasági munkákkal járó intenzív por miatt szükséges a klíma kondenzátor és elpárologtató egység sűrített levegővel való tisztítása. A tiszta hűtő mindig segíti a klíma hatásfokát. Az ékszíjak feszességét minden munka megkezdése előtt ellenőrizzük, mivel annak csúszása  a kompresszor melegedéséhez és tönkrementéhez vezethet.

Amikor az elpárologtató karbantartása kimarad…

Karbantartás előtt és karbantartás után

Sose feledkezzen meg az évente elvégezendő klíma fertőtlenítésről. Annak elmaradása megbetegedéshez is vezethet! Természetesen cégünk ezt is a legmodernebb – ózon- technológiával végzi.

Ellenőriztesse Ön is rendszerét!

 

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette figyelmét, vagy további kérdésekre szeretne választ kapni a kapcsolat menü alatti telefonszámon szívesen állunk rendelkezésére.