KLÍMA SZERELÉS

Erőgép klíma

Dolgozni egyszerűen, kényelmesen, kellemesen…

Az elsők között voltunk, akik gyári légkondicionáló nélküli traktorokat klimatizáltak.
Ebből adódóan, több éves tapasztalattal a hátunk mögött tudjuk a felhasználókat kiszolgálni.

Az évek múlásával és a kibővült ügyfélkörünk megnövekedett igényei alapján, mi is bővítettük szolgáltatásainkat. Nem csak vevőink, de beszállítóink száma és kedvezménye is nőtt, így igazán versenyképes áron tudunk szolgáltatni és alkatrészt biztosítani.

Természetesen nem csak traktor klíma beszereléseket végzünk, de minden típusú mezőgazdasági gép klíma javítását, karbantartását elvégezzük, és különböző alkatrészek forgalmazásával is állunk rendelkezésükre.


Klíma szerviz

Jól felszerelt szervizautónkkal
és felkészült szakember gárdánkkal állunk segítségére!


A tiszta hűtő mindig segíti a klíma hatásfokát. Az ékszíjak feszességét minden munka megkezdése előtt ellenőrizzük, mivel annak csúszása a kompresszor melegedéséhez és tönkrementéhez vezethet.

 

Sose feledkezzen meg az évente elvégezendő klíma fertőtlenítésről. Annak elmaradása megbetegedéshez is vezethet! Természetesen cégünk ezt is a legmodernebb – ózon- technológiával végzi.

Ellenőriztesse Ön is rendszerét!


Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette figyelmét, vagy további kérdésekre szeretne választ kapni a kapcsolat menü alatti telefonszámon szívesen állunk rendelkezésére.

Keressen minket bizalommal!