DRÓNOK, DRÓNOS SZOLGÁLTATÁSOK

Drónok, és drónos szolgáltatások a Traktor Trade Kft. kínálatában!

Segítünk Önnek!

Cégünk 2022-ben megállapodott az ország egyik meghatározó drón forgalmazójával, és a dél-alföldi régióban hivatalos viszonteladóként megkezdte a drónok és a kiegészítő eszközök forgalmazását. Az alkatrészellátás, és a szerviz háttér biztosított.

Kínálatunkban megtalálhatóak a piacvezető DJI, valamint a YUNEEC termékei. Mezőgazdasági permetező drónok, felmérő drónok, kamerák (területméréshez, multispektrális felméréshez), szoftverek, kiegészítők, földi RTK állomás, földi áramellátó rendszer.

A forgalmazáson túl szolgáltatást is vállalunk drónjainkkal

Drónnal végzett permetezés

A mezőgazdasági permetező drónok alkalmazása a gazdaságokban elősegíti a precíziós gazdálkodás megvalósítását, lehetővé teszi a növényvédő szerekkel, vízzel, üzemanyaggal történő spórolást, megszűnik a taposási kár.

Drónok, drónos szolgáltatások

Drónnal végzett permetezés során akár 90 százalékkal kevesebb víz, és akár 50 százalékkal kevesebb vegyszer felhasználás valósítható meg. A permetező drónnal lehetséges a belvizes, vagy dombosabb területeken történő munkavégzés, foltkezelés elvégzése.
A csekély vízigénynek (akár 10l/ha szántóföldi körülmények esetén) köszönhetően a tagoltabb földterületek permetezése is könnyebbé válik.

Drónos földmérés, területmérés

Területmérésre alkalmas drónok segítségével terepviszonyoktól függetlenül lehetőség van az adott terület felmérésére centiméteres pontossággal. Az így elkészült fájlok alkalmazhatóak egyéb precíziós eszközökben is.
A drónnap történő földmérés sokkal gyorsabb és hatékonyabb megoldás a hagyományos területmérési technológiánál, nem jelentenek problémát a tereptárgyak, a nehezen megközelíthető, vagy belvizes területek sem.

Multispektrális felmérés

Multispektrális felvételek készítésére alkalmas drónnal könnyen és pontosan felmérhetjük a növények és a talaj állapotát, és lehetővé válik a célzott kezelések alkalmazása. Csak ott, ahol tényleg szükséges. Felmérhető a gyomosodás szintje, a vetés és a kelés minősége, az esetleges vadkár, a belvizes területek mérete.

Azért is fontos a drón technológia, mert az Európai Unió Közös Agrárpolitikája, és az úgynevezett Green Deal (Zöld Megállapodás) egyik célkitűzése, hogy 2030-ig 50%-al csökkentik a különböző növényvédő szerek felhasználását a mezőgazdaságban. Ezen célok eléréséhez segíthet hozzájárulni a drón technológia elterjedése.

Keressen bennünket bátran, Segítünk Önnek, Önöknek!