CÉGÜNKRŐL

Traktor Trade Kft.

A "Jó vásárló több, mint vásárló"

Cégünk 2012-ben alakult Hódmezővásárhelyi székhellyel, és azért jött létre hogy a magyar gazdálkodókat segítse olyan technikákkal, amelyek az ő termelési hatékonyságukat nagyobb szintre emeli. Fő tevékenységünk a mezőgazdasági termelők, önkormányzatok, vízgazdálkodási társulatok ellátása, a modern termelési technológiák kielégítésére alkalmas, színvonalas mezőgazdasági technikai eszközökkel. Fontosnak tartjuk az eladott termékek magas színvonalú vevőszolgálatát és a használat során felmerült alkatrészigények legteljesebb körű kiszolgálását.

Cégünk jelenleg 2 szervizessel és 2 db szervizautóval végzi az eladott erő és munkagépek garanciális és garancián túli szervizelését.

Partneri körünkben megtalálhatók a családi gazdálkodók, őstermelők, fiatal gazdák, volt szövetkezetek jogutódai, önkormányzatok, vízügyi társulások, erdészetek.

Elsődleges célunk a kis és közepes gazdaságok minél szélesebb körű elérése, hiszen az ő termeléssel kapcsoltban fölmerülő problémáikkal szembesülünk, hiszen a kollégák közül többen is aktívan gazdálkodnak.

Ennek megfelelően alakítottuk ki a forgalmazott gépek palettáját is, amelyet igyekszünk a vevői igényeknek megfelelően folyamatosan bővíteni!


Keressen bennünket bizalommal!

Amennyiben cégünk valamelyik tevékenysége, forgalmazott gépe felkeltette a kíváncsiságát, a kapcsolat menüben megadott elérhetőségen jelezze ezt felénk.


Cégünk mottója is lehetne a “Jó vásárló több, mint vásárló” ennek szellemében igyekszünk partnereinkkel kialakítani kapcsolatinkat…