SZERVIZ

Mezőgazdasági gépek szervizelése

A mezőgazdaságban az állásidő a legdrágább idő!

Ön sem szeretné pénze jelentős részét utólagos javításra költeni?

  • A rendszeres szerviz segít erő és munkagépét, szinte új állapotban tartani!
  • Ahogy az embereknek úgy a nehéz munkát végző gépeknek is szükségük van néha „feltöltődésre”!
  • Annak érdekében, hogy később ne a javításra kelljen sokat költenie, ne feledkezzen meg a rendszeres szervizeltetésről!
  • Nem is beszélve arról, hogy a rendszeres felülvizsgálat, karbantartás során hamarabb észrevehetnek esetleges fölmerülő problémákat a kollégáink.

Mi tudunk ebben segíteni!

Rendszeres szerviz támogatás

Az eszköz megvételekor, az Öntől kapott információk alapján (várhatóan menyit tölt majd munkában a gép, eszköz, milyen a tárolás, stb.) kollégánk javaslatot fog tenni Önnek egy rendszeres szerviz időtartamra.


Miért minket válasszon?

  • A szervizidőpontot előre le  tudja egyeztetni kollégáinkkal, így biztosan lesz a cégünknek kapacitása az Ön gépének szervizelésére.
  • Elkerülheti a  hosszú várakozást, ezáltal a termeléskiesést, vagy a szervizidőn túli használatból eredő esetleges egyéb meghibásodásokat.
  • A rendszeres garanciális szervizek esetében,  el sem kell hoznia gépét a telephelyünkig, hiszen szervizes kollégáink kimennek helyszínre és akár Önnél is végzik el a szükséges javításokat, karbantartásokat.
  • Garanciális időszakon túli javításokkal, műszaki vizsgára való fölkészítéssel is állunk rendelkezésére. Ha szükséges megoldjuk használtgépe műszakiztatását is.

Az alábbi típusú erőgépek javításában tudunk partnerek, lenni: MTZ, Hattat, Same, Lamborghini (bizonyos típusok), Zetor.

Ha javítási szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni szervizes kollégák, akár egy helyszíni szemrevételezést, állapotfölmérést követően konkrét javítási ajánlatot tudnak adni.

Lehetőség van átalánydíjas javítási szerződés kötésére is!


Szívesen vásárolna új traktort, munkagépet, de nem tud mit kezdeni a régi, de még használható állapotú erőgépével, vagy munkaeszközével?

Szeretne valamilyen módon pénzt látni belőle?


Mi segítünk Önnek!

Új eszköz vásárlásakor kérdezze meg, mennyiért tudnánk beszámítani régi már szükségtelenné vált erő, vagy munkagépét!

Helyszíni felmérés után konkrét, reális árat adunk Önnek, amit természetesen nem kötelező elfogadnia!

Keressen minket bizalommal!